BESITZEN AUCH SIE EINE SOLARANLAGE!

WÄHLEN SIE DIE SOLARENERGIE!

Die Stromerzeugung mit Solaranlage ist eine der grünsten Möglichkeiten der Stromerzeugung. Dank der Technologien zu tragbaren Preisen und der ständig senkenden Amortisationszeit können nicht nur der ökologische Fußabdruck, sondern auch die Kosten verringert werden. Eine gut geplante Solaranlage produziert ihre Kosten in 6 bis 8 Jahren und dank ihrer langen Lebensdauer leistet sie kostenlose Energie für Ihren Haushalt 20 bis 30 Jahren lang.

Genehmigungsverfahren

Wir nehmen das ganze Management des Administrations- und Genehmigungsverfahrens bei dem Stromversorger von Ihnen über.

Solaranlagen

Unsere Haupttätigkeit ist es, schlüsselfertige Solaranlagen vollständig zu planen und auszuführen, um unsere Kunden zufrieden zu stellen.

Beratung

Mithilfe von Ertragswert- und Rentabilitätsberechnungen und Fachberatung helfen wir Ihnen die perfekte Anlage für Ihren Bedarf finden.

Ausschreibung

Außerdem helfen wir Ihnen bei dem Antrag von staatlichen und EU-Förderungen und derer Administration sowie beim Darlehen von der Bank. Auf Wunsch unternehmen wir auch die Ausarbeitung von Investitionsfazilitäten mit spezieller Finanzierung.

Planung

Eine präzis geplante Solaranlage kann sogar um 10 bis 25 % mehr Energie als üblich produzieren. Dazu ist es unentbehrlich, die den Bedingungen angemessenen Komponente zu wählen und die Anlage dem genauen Bedarf anzupassen.

Montage

Die sorgfältige Planung und die Komponente guter Qualität garantieren nicht, dass sie jahrzehntelang makellos funktioniert. Aber mithilfe von professionellen und erfahrenen Team kann eine dauerhafte und zuverlässige Anlage installiert werden.

Warum die Green Geo?

Rólunk mondták

„Mivel egyedül élek és nem kedvelem a hivatalokat leginkább a papírozástól féltem. Végül csak egy villanyszámlát kértek el és egy meghatalmazást, amivel mindent elintéztek az Eonnál. Nekem be sem kellett mennem, csak amikor kijöttek a központból átvenni, akkor kellett még egy papírt aláírni.

2 évig gondolkoztam rajta, örülök, hogy végül rábeszélt a lányom.“

Teri - Gyöngyös

„Azt kaptam amire számítottam. Kijöttek, felmérték a tetőt, fel is másztak és rendesen megmértek mindent. Utána másnap meg is kaptam a pontos ajánlatot és kb. 1 hónap múlva át is adták a rendszert. Az Eon pár héttel később át is vette a rendszert, azóta minden működik és interneten is látom a termelést.”

Katalin - Sárvár

„Hiteleztünk de ebben is segítettek korrekt módra. Örülök, hogy őket választottuk végül a kb. 10 ajánlat közül, nem bántuk meg.“

N. D. - Tata

„2016-ban döntöttem a napelem mellett, de akkor még nem volt 0%-os hitel, attól meg tartottam, hogy saját erőből m belevágjak. Azóta egyébként már máshogy csinálnám és nem várnék két évet, de annak idején még tartottam tőle, hogy egyáltalán megtérül-e. Örülök, hogy a Green Geo-t választottam, azóta más másoknak is csináltak rendszert a környéken és mindenki elégedett.“

Bálint Zoltánné - Budapest II.

„Korrekt csapat. 10 óra alatt lett kész a rendszer 19 napelemmel és még igényesen is dolgoztak. Nem voltak nagy elvárásaim a mai szakikkal kapcsolatban, de úgy látszik a anpelemes rendszer más világ. Elégedett vagyok.

Köszönöm“

Tóth Krisztián • Miskolc

„Jó kommunikáció és együttműködés jellemzi a céget. A kivitelezés is minőségi, precíz.“

Mercedesz

„Magas szinvonalú termékek és mainstream eszközöket is kínálnak – az előbbieket nem olcsón. Kivitelezéskor nem várt profizmussal találkoztam és lecseréltek még néhány elfagyott cserepemet is – ezért külön köszönet!“

Tamás - Szentendre

„Aminek legjobban örülök, hogy nem volt rejtett költség. Az előzetes ajánlatot a helyszínen pontosították, de alig változott. A megbeszélt időpontban jöttek nem kellett hívogatnom őket és az Eonhoz sem kellett rohangálom. Ajánlom őket másnak is.“

Tótfalussy Andrea - Győr

Referenciák

Nézze meg korábbi munkáinkat is!

Partnereink

Green Geo Hungary

Vállalkozásunk fő tevékenysége napelemes rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése.
Célunk ügyfeleink maximális elégedettsége.

Keressen minket bizalommal legjobb tudásunk szerint válaszolunk!

Ha érdeklődik napelemes rendszereink iránt, kérjen árajánlatot! Mindössze néhány percet
vesz igénybe.