A VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 kódszámú felhívás keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak legalább 10%-os saját forrással, egyszerűsített eljárással vissza nem térítendő támogatásra, valamint kölcsönre (kombinált támogatás).

A projektek keretében az energiahatékonyságot javító és a megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek támogathatók, így lehetőség van napelemes rendszer telepítésére, napkollektoros rendszer kiépítésére, brikett, faapríték, faelgázosító kazánrendszer, ill. hőszivattyús rendszerek alkalmazására. Szintén támogathatók az épületek hőtechnikai adottságainak javítására, hőveszteségének csökkentésére, az épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítésére, meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítására irányuló fejlesztések.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 3 millió Ft, maximum 50 millió Ft. Az igényelhető kölcsön összege minimum 3 millió Ft, maximum 50 millió Ft.

A Közép-Magyarországi régió területén megvalósuló projektek támogathatóak.

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtása 2017. március 16-tól 2019. március 18- ig lehetséges. Ezen időszak alatt a támogatási kérelmek értékelése folyamatosan történik.

A részletes pályázati kiírás, valamint a pályázati dokumentáció a Széchenyi 2020 pályázati oldalról érhető el:

https://www.palyazat.gov.hu/vekop-511-512-16-vllalkozsok-megjul-energia-hasznlatval-megvalsul-pletenergetikai-fejlesztseinek-tmogatsa-a-kzp-magyarorszgi-rgiban-kombinlt-hiteltermkkel-1

Pályázni szeretnék!

Amennyiben pályázni szeretne, jelezze felénk az alábbi űrlapon és részletes tájékoztatót küldünk a beszerzendő dokumentumokról valamint a várható ügymenetről!

  Vezetéknév *
  Keresztnév *
  Email cím *
  Telefonszám
  Irányítószám *
  Cím*
  Tárgy *
  Miben segíthetünk? *

  Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom (kötelező).