Köszönjük, hogy napelemes rendszered tervezéséhez a Green Geo napelemes kalkulátort használtad.

Jelentkezésed rögzítettük rendszerünkben, ügyfélmenedzsered 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Csatlakozz hozzánk Facebook oldalunkon - Green Geo

Örülünk, hogy bizalmat szavaztál a Green Geo-nak és együtt gondolkodhatunk napelemes rendszered megtervezésében.

Hamarosan személyesen egyeztetjük igényeidet, felmérjük lehetőségeidet, addig is kérjük, csatlakozz hozzánk Facebook oldalunkon, hogy mindig naprakész legyél a napelemes piac változásairól, tájékozódj kedvező ajánlatainkról, és ismerj meg további környezettudatos megoldásokat, amelyeket egyszerűen követhetsz mindennapjaidban.

Cikkajánló

Miből finanszírozhatjuk a napelemeket?

Miből finanszírozhatjuk a napelemeket?

Nem szükségszerű, hogy a napelemek telepítése a családi kasszát megterhelő beruházás legyen, hiszen számtalan erőforrást mozgósíthatunk annak érdekében, hogy zöld energiához jussunk. Mutatjuk a lehetőségeket.
Vállalati napelem rendszer

Vállalati napelem rendszer

Az elszálló energiaárak sok cégvezetőnek, cégtulajdonosnak komoly fejfájást okoznak, komoly érvágást jelentenek a hóvégi villany- és gázszámlák. Tipikusan egy olyan problémával állunk szemben, ami gyorsan és magától nem fog megoldódni! Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs rá megoldás! Egy napelem rendszer egy egyszerű huszárvágással képes kezelni ezeket a gondokat!
Energiatakarékossági tippek vállalatok számára

Energiatakarékossági tippek vállalatok számára

Nincs az a gyár vagy telephely, ahol ne lehetne megtalálni a módját az energiamegtakarítás lehetőségének. Az energiaválság ráadásul most még aktuálisabbá teszi ezt a témát. Összeszedtünk most néhány energiatakarékossági tippet vállalatok számára, és szólunk pár szót a vállalati napelemes rendszerekről is.
Hibrid inverter: Hogyan működik?

Hibrid inverter: Hogyan működik?

A hibrid inverter működése először bonyolultnak tűnik, de érdemes megismerned. Azzal is tisztában kell lenned, hogy mikor és miért van rá szükséged!