Partnereink

Minőségi munkáink, magas színvonalon nyújtott szolgáltatásaink és Ügyfeleink elégedettségének elengedhetetlen feltétele, hogy olyan megbízható, már bizonyított partnerekkel dolgozzunk együtt, akik eszközeit, megoldásait nyugodt szívvel ajánljuk neked is.

MVM

Az ELMŰ és az E.ON szolgáltatókkal együtt végzik Magyarországon a villamos energia szolgáltatást, illetve a napelemes rendszerek kapcsán felügyelik azok engedélyezését, műszaki átadás-átvételét, szakmai megfelelőségét; a velük való állandó munkakapcsolatnak köszönhetően az engedélyeztetési folyamat stabil, gördülékeny és kiszámítható.

E.ON

Az ELMŰ és az MVM szolgáltatókkal együtt végzik Magyarországon a villamos energia szolgáltatást, illetve a napelemes rendszerek kapcsán felügyelik azok engedélyezését, műszaki átadás-átvételét, szakmai megfelelőségét; a velük való állandó munkakapcsolatnak köszönhetően az engedélyeztetési folyamat stabil, gördülékeny és kiszámítható.

SolarEdge

Az izraeli alapítású cég inverterei kiváló minőségűek, specialitásuk, hogy napelem panel szintű optimalizálást tesznek lehetővé, akár eltérő típusú és teljesítményű napelemek és vegyes tájolású rendszerek kezelésére is képesek. A SolarEdge inverterekre 12 év garanciát vállal a gyártó, ami felár ellenében akár 25 évre is kiterjeszthető.

JA Solar

A JA Solar a világ egyik legnagyobb napelem gyártója, termékeit a világon szinte mindenhol megtalálhatjuk, lakossági felhasználóknál éppúgy, mint ipari létesítmények területén. Vertikálisan integrált cég, több más neves napelem modulgyártónak is ők szállítják a cellákat. PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) technológia: lényege, hogy a napelemes cella hátlapjára egy speciális, tükröződő vezetőréteget visznek fel, ami a cellákon áthaladó napfényt is visszaveri, ezáltal a napelemek jobb hatásfokkal tudnak működni, nő a napelem áramtermelő teljesítménye.

Legyél te is

aktív szereplője a megújuló energiaforrások használatának!

Fronius

A több, mint 75 éves osztrák cég élen jár a napelemes technológiák területén, saját fejlesztésű inverterei a legszigorúbb minőségi irányelvek betartásával készülnek. A hatékonyságukról és megbízhatóságukról ismert inverterekre legalább 10 év garanciát vállalnak, ami akár 20 évre kiterjeszthető.

K2 Systems

Statikai modellezhetőségének köszönhetően a német gyártó termékeit a világon mindenhol, mindenféle típusú tetőn használják a napelemes rendszerek telepítése során. Tartószerkezeteik a könnyű használhatóságukról, tartósságukról és kiváló minőségükről ismertek, a K2 Systems 12 év termékgaranciát biztosít minden általa gyártott alkatrészre.

TreeSystem

Az olasz gyártó a földre telepített napelemes rendszerekhez szükséges tartószerkezetek specialistája, termékeik nagy előnye, hogy telepítésükhöz nem szükséges speciális géppark vagy célszerszámok, saját fejlesztésű, szabadalmaztatott, horgonyszerű rögzítésük bármilyen talajtípuson és speciális helyszíneken is alkalmazható.

 

Válaszd a GREENGEO-t napelemes rendszered telepítéséhez!

 • Gyors megvalósítás
 • Magas minőség
 • Szakértői tanácsadás
 • Testreszabott megoldások
 • Teljes körű ügyintézés
 • Folyamatos kapcsolattartás
 • Hosszú távon a legkedvezőbb árak

Szeretnék pontos, személyre szabott ajánlatot kapni

  Finanszírozás módja
  Rendelkezik elektromos autóval?