Karrier

Szereted, ha célja van a  munkádnak és ezzel még a saját jövődért és egy fenntartható világért is teszel? Mi is ezen dolgozunk! Csatlakozz hozzánk és bevezetünk a megújuló energia világába!

Karrier

Szereted, ha célja van a  munkádnak és ezzel még a saját jövődért és egy fenntartható világért is teszel? Mi is ezen dolgozunk! Csatlakozz hozzánk és bevezetünk a megújuló energia világába!

Green Geo mint munkahely

  • Rég múltú, biztos háttérrel rendelkező fiatalos, jó hangulatú munkahely vagyunk
  • Változatos, hosszú távú munkalehetőséget és sikereket kínálunk
  • Munkatársaink tevékenységét minőségi eszközökkel, infrastruktúrával támogatjuk
  • Dinamikusan fejlődő vállalati környezetben mindenki véleménye számít
  • Kollégáinkat kiemelkedő képzési rendszerrel fejlesszük
  • A szakmai fejlődés mellett pezsgő közösségi élet biztosítására, a csapat építésére is odafigyelünk
  • A munka-magánéleti egyensúly biztosítása alapvetés számunkra

Állásajánlatok

Most csatlakozhatsz hozzánk!

Alapértékeink

Őszinteség és nyíltság

A GreenGeo minden kommunikációja, döntése és üzleti kapcsolata alapját az őszinte és nyílt kommunikáció jelenti. Ez magában foglalja a belső kommunikációt az alkalmazottak között, a külső kommunikációt az ügyfelekkel és partnerekkel, valamint a teljesítményértékelést és a döntéshozatalt is. Ezzel kívánjuk biztosítani cégünk hitelességét és átláthatóságát, növelni a bizalmat a cégünk iránt. Hisszük, hogy eddigi töretlen és dinamikus növekedésünk alapja ez az őszinte és nyílt kommunikáció.

Ügyfélközpontúság

Döntéseinket az ügyfelek szükségleteii és elégedettsége alapján hozzuk meg. Ez magában foglalja a termékeink és szoláltatásink fejlesztését, a folyamatos kapcsolattartást, a visszajelzések és panaszok kezelését, valamint a folyamatos fejlesztéseket annak érdekében, hogy jobban megfeleljünk az elvárásoknak. Az ügyfél egyedi igényeire szabjuk napelemes rendszereinket, figyelembe véve a meglévő és tervezett energiafogyasztási szokásaikat. Ez biztosítja, hogy cégünk mindenkinek pozitív és kielégítő élményt nyújtson.

Értékteremtés, környezettudatosság

Az ügyfelek és a társadalom számára is egyaránt értékteremtő megoldások létrehozásán és a valós igények kiszolgálásán fáradozunk. Szolgáltatásaink a környezetvédelemmel és a fenntarthatósággal is összhangban állnak és hozzájárulnak a bolygó egészének megőrzéséhez. A GreenGeo felelős módon kezeli a természeti erőforrásokat, újrahasznosít, minimalizálja a hulladékot és csökkenti az energiafelhasználást a működése során.

Szakmai igényesség, tapasztalat

Magas színvonalú és megbízható szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Ez magában foglalja a szakértelem és a tudás folyamatos fejlesztését és bővítését, hogy a legjobb megoldásokat tudjuk kínálni. Szakembereink az iparág legújabb trendjeit és technológiáit ismerik és alkalmazzák szolgáltatásaink fejlesztése során. Betartjuk a szabályozásokat és a szabványokat, valamint körültekintően járunk el a minőségbiztosítás és az értékelés terén.

Emberközpontúság

Az emberek érdekei, jóléte és biztonsága mindig elsődleges fontosságúak. Ez magában foglalja az alkalmazottak munkakörülményeit, valamint az ügyfelek igényeit és szempontjait. Megértjük és elismerjük munkavállalóink sokféleségét és egyedi szükségleteit, amelyeket figyelembe veszünk a munkakörök betöltése és a kultúránk építése során. Ez ösztönöz minket, hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, amely elősegíti az alkalmazottak elégedettségét és a nyugodt, kiegyensúlyozott munkahelyi légkört.

Kiválóság

Törekszünk a legjobb eredmények elérésére mind a termékeink és szolgáltatásaink minőségében, mind a munkatársak szakmai színvonalában és teljesítményében. Belső motivációnk, hogy folyamatosan fejlesszük és javítsuk a termékeink és szolgáltatásaink színvonalát, valamint hogy ne elégedjünk meg a jóval, hanem mindig törekedjünk a legjobbra. Munkatársaink szakmai képességeiket és teljesítményüket folyamatosan fejlesztik. Működésünk minden területén a kiválóságra törekszünk, hogy ezáltal érhessük el céljainkat. Számunkra ez jelenti a sikert.