Munkáink

761 millió Ft
eddig megtakarított
villamos energia számla

10.000+ tonna
CO2 kibocsátás csökkentése
Magyarországon

5.000+
átlagos háztartás éves
energiaigénye megtermelve

Országszerte számos napelemes tervet valósítottunk meg az utóbbi években. Elkötelezettek vagyunk a magas minőség és szakmai tartalom, az innovatív megoldások, a folyamatos fejlődés, és a hosszútávra tervezett, üzembiztos napelemes rendszerek mellett. Keress munkáink között és egy kattintással bővebb információhoz juthatsz róluk.

Név: Pataki Ádám
Telepítés éve: 2020
Helyszín: Halásztelek

Az újépítésű családi ház teljes áram- és fűtésigényét lefedi a 25 db monokristályos panellel és Fronius inverterrel dolgozó rendszer. A napelemeknek köszönhetően már a beköltözés pillanatától kezdve szinte teljes mértékben emissziómentes lett az energiaellátás. 

Név: Esterházy Miklós iskola
Telepítés éve: 2019
Helyszín: Dombóvár

Számos iskola és kórház tetejére telepítettünk már napelemes rendszert. Ez a néhány tucat modul a szakképző centrum műhelyeinek megújuló áramellátásért felel, és részese annak a 3 db, egyenként 50 kW-os erőműnek, amit a városban építettünk. 

Név: Jakócs Gábor
Telepítés éve: 2017
Helyszín: Isaszeg

A teljes épület áramellátását a 3 kW-os rendszer biztosítja, melyet Gábor lakástakarékpénztári megtakarításából fedezett. Így egyrész nem kellett hirtelen nagy összeget mozgósítani, másrészt a megspórolt pénzt az otthona fejlesztésére tudta költeni.

Pontosan tudjuk,

hogy napelemes rendszerbe beruházni nem egy gyorsan meghozható döntés eredménye.
Célunk, hogy a döntési folyamat minden fázisában maximálisan támogassunk benneteket, így ha segíti a döntés meghozatalában és szeretnétek élőben is megtekinteni referencia munkáinkat, látogassatok el a hozzátok legközelebb található építési helyszíneinkre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megtekinthető referenciák:

Halásztelek

Isaszeg

Ügyfeleink mondták

Legyél biztonságban!

Válassz te is megújuló energiaforrást!

Partnereink

Célunk, hogy a legjobb szolgáltatást kínáljuk ügyfeleinknek. Mindezt csak erős és megbízható partnerekkel érhetjük el, akik számára a minőség elsődleges, ezért:

  • erősítjük partnerségi kapcsolatainkat a szektor legkiemelkedőbb gyártóival, és részt veszünk szakmai találkozókon és továbbképzéseken;
  • minden illetékes hazai villamosenergia-szolgáltatóval aktív kapcsolatban állunk, ügymenetükkel mindig naprakészek vagyunk, hogy a napelemes rendszer engedélyezése a lehető leggyorsabb és leggördülékenyebb legyen.

Csapatunk így arra koncentrálhat, ami a legfontosabb: a hosszútávon jól működő napelemes rendszerek tervezésére és kivitelezésére, mely ügyfeleink elégedettségének és bizalmának alapja.