Csapatunk

Nagy Zsolt
Nagy Zsoltopr. ügyvezető
ugyvezetes@greengeo.hu

+36 1 550 7883

Kovács Erika
Kovács Erikairodavezető
iroda@greengeo.hu

+36 1 550 7883

Tóth Zoltán
Tóth ZoltánSzolár tervező
Kerepes József
Kerepes JózsefProjekt menedzser
info@greengeo.hu

+36 1 550 7884

Tóth Kálmán
Tóth Kálmánszerelésvezető
Jelli Márton
Jelli MártonVillamosmérnök

Referenciák

Nézze meg korábbi munkáinkat is!

ÖSSZES PROJEKT

Rólunk mondták

“Hiteleztünk de ebben is segítettek korrekt módra. Örülök, hogy őket választottuk végül a kb. 10 ajánlat közül, nem bántuk meg.”

N. D. - Tata

“Mivel egyedül élek és nem kedvelem a hivatalokat leginkább a papírozástól féltem. Végül csak egy villanyszámlát kértek el és egy meghatalmazást, amivel mindent elintéztek az Eonnál. Nekem be sem kellett mennem, csak amikor kijöttek a központból átvenni, akkor kellett még egy papírt aláírni.

2 évig gondolkoztam rajta, örülök, hogy végül rábeszélt a lányom.”

Teri - Gyöngyös

“2016-ban döntöttem a napelem mellett, de akkor még nem volt 0%-os hitel, attól meg tartottam, hogy saját erőből m belevágjak. Azóta egyébként már máshogy csinálnám és nem várnék két évet, de annak idején még tartottam tőle, hogy egyáltalán megtérül-e. Örülök, hogy a Green Geo-t választottam, azóta más másoknak is csináltak rendszert a környéken és mindenki elégedett.”

Bálint Zoltánné - Budapest II.

“Azt kaptam amire számítottam. Kijöttek, felmérték a tetőt, fel is másztak és rendesen megmértek mindent. Utána másnap meg is kaptam a pontos ajánlatot és kb. 1 hónap múlva át is adták a rendszert. Az Eon pár héttel később át is vette a rendszert, azóta minden működik és interneten is látom a termelést.”

Katalin - Sárvár

“Korrekt csapat. 10 óra alatt lett kész a rendszer 19 napelemmel és még igényesen is dolgoztak. Nem voltak nagy elvárásaim a mai szakikkal kapcsolatban, de úgy látszik a anpelemes rendszer más világ. Elégedett vagyok.

Köszönöm”

Tóth Krisztián • Miskolc

“Jó kommunikáció és együttműködés jellemzi a céget. A kivitelezés is minőségi, precíz.”

Mercedesz

“Magas szinvonalú termékek és mainstream eszközöket is kínálnak – az előbbieket nem olcsón. Kivitelezéskor nem várt profizmussal találkoztam és lecseréltek még néhány elfagyott cserepemet is – ezért külön köszönet!”

Tamás - Szentendre

“Aminek legjobban örülök, hogy nem volt rejtett költség. Az előzetes ajánlatot a helyszínen pontosították, de alig változott. A megbeszélt időpontban jöttek nem kellett hívogatnom őket és az Eonhoz sem kellett rohangálom. Ajánlom őket másnak is.”

Tótfalussy Andrea - Győr

Partnereink

Green Geo Hungary

Vállalkozásunk fő tevékenysége napelemes rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése.
Célunk ügyfeleink maximális elégedettsége.

Keressen minket bizalommal legjobb tudásunk szerint válaszolunk!

Árajánlatot kérek

Ha érdeklődik napelemes rendszereink iránt, kérjen árajánlatot! Mindössze néhány percet
vesz igénybe.