Helyszíni szakértői
napelemes konzultáció

Tudtad?

Egy alapos és szakértői felmérést követően az igényekre pontosan megtervezett napelemes rendszer akár 5-25% százalékkal több hozamot tud elérni. Évente!

Miért válaszd a

napelemes helyszíni konzultációt?

Szakértői hátteret biztosítunk a legideálisabb napelemes megoldáshoz

Magas színvonalon végzett munkánkhoz elengedhetetlenül fontos, hogy a folyamat minden lépését maximális tudásunk szerint végezzük el.

Már a napelem rendszered tervezésének alapját jelentő helyszíni felmérésen is két tapasztalt, felkészült szakemberünkkel találkozol. Nem csupán személyesen megtekintjük a helyszínt, hanem szakértői szemmel felmérjük és megtaláljuk azokat a jellemzőket, amelyek fontosak a rendszer tervezésekor.

Tudjuk, hogy mit kell nézni…

A személyes találkozó során pontosan felmérjük a napelemek és az inverter, valamint a kábelek nyomvonalának elhelyezésére alkalmas területeket.

Ezt valóban meg is tesszük, nem csak fényképeket készítünk, hanem fel megyünk a tetőre és centiméter pontossággal végig mérjük a teljes tetőfelületet. Ellenőrizzük a héjazatot, a rögzítési pontokat, a kábelek esztétikus és biztonságos elvezetésére alkalmas helyeket és minden olyan paraméter, ami telepítéskor és üzemelés során is szakmailag fontos lesz. Csak így garantálható, hogy egy olyan napelemes rendszer valósuljon meg, amire Te és mi is büszkék leszünk.

Pontos képet kapsz a napelemes beruházás teljes folyamatáról

A helyszínen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre, legyen szó a napelem rendszer kiépítésének folyamatáról, fizetés ütemezéséről, vagy az adminisztratív feladatok elvégzéséről.

Közösen átbeszéljük az engedélyeztetési eljárás ügymenetetét, tájékoztatást adunk a várható határidőkről. Tájékoztatunk az érvényes szabályozási hátteréről és az áramátvételi elszámolási rendszerekről. Még a legbonyolultabb helyszíni kérdésekre is tudunk válaszolni a konzultáció keretében, legyen az jövőbeni elektromos autó töltési lehetőség, vagy akár áramszüneti vészenergia ellátási igény.

Végleges, pontos árajánlatot készítünk

A helyszínen minden olyan tényezőt, veszélyforrást felmérünk, amely alapján többszöri egyeztetés helyett a konkrét, végleges árajánlatot, megvalósítási tervet készítjük el.

Felvázoljuk a lehetséges alternatív kivitelezési javaslatokat és Veled együtt értékeljük és választjuk ki a legjobb megoldásokat. Ha szükséges egyéb kiegészítők, mint például teljesítmény optimalizálók vagy elektromos autótöltő beszerelése, akkor azokról is pontos és részletes tájékoztatást adunk. Nem lesznek az ajánlatban rejtett költségek, ‘biztonsági tartalékok’, változó tényezők és egyéb meglepetések. Így csak azért kell fizetned, amire tényleg szükséged van. Végső soron így érhető el a legjobb ár-érték arányú rendszer.

Jelentkezz

helyszíni szakértői konzultációra

most 50% kedvezménnyel!

Annak érdekében, hogy a helyszíni szakértői konzultációra felkészülten érkezzünk és minél rövidebb idő alatt készítsük el árajánlatodat, az alábbi adatokat kérjük tőled.


  A helyszíni konzultáció a minőségi napelemes rendszer alapja. A covid járvány alatt kifejezett körültekintéssel és minden biztonsági szabályt maximálisan betartva dolgozunk. Kerüljük a direkt érintkezést, az egyeztetést a szabadban tartjuk. Vigyázzunk egymásra!
  A helyszíni konzultáció díja egyszeri bruttó 20 000 Ft, 50%-os kedvezményes díja egyszeri bruttó 10 000 Ft.

  Mi történik a jelentkezésed után?

  Személyes kapcsolattartód 12 órán belül felkeres Téged telefonon és egyezteti Veled a konzultáció és felmérés pontos időpontját.

  Az egyeztett időpontban két képzett és tapasztalt szakemberünk érkezik Hozzád a helyszíni konzultációra, ami jellemzően 1 órát vesz igénybe.

  Két munkanapon belül elkészítjük és e-mailben elküldjük Neked a konkrét helyszín adottságaira épülő,  végleges árajánlatunkat.

  Hogy zajlik a

  helyszíni konzultáció?

  Cégünk legfőbb tevékenysége napelemes rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése, amely révén aktívan kívánunk közreműködni a megújuló energiaforrások használatának hazai elterjesztésében.

  Helyszín felmérése

  Felmérésünk nemcsak az épületet és tetősíkokat érinti, hanem minden olyan tényezőt, esetleges veszélyforrást felmérünk, amelyekkel számolnunk kell rendszered tervezésekor.

  Ha a helyszín megköveteli a szoftveres 3 dimenziós besugárzás és termelés szimulációt, akkor az ahhoz szükséges információkat is begyűjtjük. Ügyfeleink visszajelzései alapján a helyszíni felmérés és konzultáció során olyan plusz szakmai információk és szempontok birtokába jutottak, melyekről a „hagyományos” felmérések során nem hallottak más, a helyszínen járt cégektől.

  Szakértői konzultáció

  Célunk, hogy pontosan átlásd a napelem telepítés teljes folyamatát: milyen dokumentációra lesz szükségünk tőled, milyen feladatokat látunk el az egyes szakaszok során és megbeszéljük, hogy mindezek jellemzően mennyi időt vesznek igénybe.

  Egy adott igényre rendszerint több megoldási javaslatot is kidolgozunk. Szakértőink segítenek abban, hogy megismerd az egyes lehetőségeket, és megalapozott döntést hozhass arról, melyik illeszkedik legjobban elvárásaidhoz.
  Minden kérdésedre részletes választ adunk.

  Kizárólag veled foglalkozunk

  Az előre megbeszélt időpontban teljes figyelmünket Rád szenteljük. Kollégáink felkészülten érkeznek a találkozóra, ismerik előzetes igényedet és ennek pontosítása kapcsán nekik is lesz néhány tisztázó kérdésük a helyszínen.

  Ez nemcsak bizalmi szempontból fontos, hanem szakmailag is ezt követeli meg tőlünk szolgáltatásunk. Végleges árajánlatod elkészítésekor kizárólag a számodra legmegfelelőbb szempontokat tartjuk szem előtt.

  Amire szükségünk lesz

  Kérünk, hogy készítsd elő legutóbbi villanyszámládat. Legjobb, ha az egész éves fogyasztást tartalmazó elszámoló számlát is rendelkezésünkre tudod bocsátani.

  Szükség esetén áramszolgáltatód kérésedre újra elküldi neked. Amennyiben megvannak az ingatlan tervei vagy kiviteli dokumentációja, a tervezés során azok is nagyban segítik a munkánkat.

  Mennyibe kerül szolgáltatásunk?

  Most 50% kedvezménnyel egyszeri bruttó 10 000 Ft!

  • A helyszíni konzultáció díja egyszeri bruttó 20 000 Ft, amelyet kiegyenlíthetsz bankkártyával a megrendeléskor, vagy a helyszínen készpénzben.
  • Amennyiben minket bízol meg napelemes rendszered megvalósításával, a konzultáció díját jóváírjuk a vállalkozói díjból.
  • Ha a telepítés a helyszíni adottságok miatt nem valósítható meg, vagy a Green Geo nem vállalja a kivitelezést, akkor a konzultáció díját visszatérítjük.
  • A szakértői konzultáció során minden, az adott helyszínre jellemző paramétert felmérünk. Az ezekből származó információkat és levont következtetéseket a végleges árajánlatodban szerepeltetjük.

  Ne feledd,

  hogy egy alapos és szakmai felmérés esetén egy, az igényekre pontosan megtervezett rendszer akár 5-25%-al több hozamot tud elérni. Évente!

  Miért a -t válaszd?

  Cégünk legfőbb tevékenysége napelemes rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése, amely révén aktívan kívánunk közreműködni a megújuló energiaforrások használatának hazai elterjesztésében.

  Ügyfélközpontúság

  Célunk, hogy teljeskörű és gördülékeny ügyintézést biztosítsunk számodra a kapcsolatfelvételtől a napelemes rendszer üzembe helyezéséig. Annak érdekében, hogy felmerülő kérdéseidre a lehető leghamarabb szakértői választ, a folyamat előrehaladásáról mindig naprakész tájékoztatást kaphass, személyes kapcsolattartót nevezünk ki számodra.

  Kihívásokat vállaló csapat

  Szívesen állunk elébe a nem mindennapi ötletek megtervezésében és megvalósításában rejlő kihívásoknak. Ez teszi lehetővé, hogy tudásunkat próbára tegyük és új, egyedi megoldások révén mi magunk is folyamatosan fejlődjünk. Rendszeres szakmai képzések és gyártói kapcsolataink révén mindig naprakészek vagyunk a legújabb technológiákkal.

  Megbízhatóság, szakértelem 

  A minket megkeresők számottevő része korábbi Ügyfeleink ajánlása révén választ minket. Számunkra ez a legmeggyőzőbb visszajelzés napelemes rendszereink és szolgáltatásunk minőségéről. Cégünk kiemelt szervizpartnere minden, hazai szervizhálózattal rendelkező inverter gyártónak, mely révén sokrétű műszaki tapasztalattal rendelkezünk.

  Teljes körű szolgáltatás

  Mi nem alvállalkozóként veszünk részt a megvalósításban, és nem szervezzük ki a kivitelezési munkálatokat. Az igények felmérésétől a tervezésen és engedélyeztetésen át a napelem rendszer üzembe helyezéséig minden részfolyamatot mi magunk végzünk. Így tudjuk garantálni, hogy a teljes ügymenet magas színvonalú és gördülékeny legyen.

  Jó tudni, 

  hogy cégünk 50 millió forint értékhatárig tervezői és kivitelezői felelősség-biztosítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy befektetésed velünk még nagyobb biztonságban van.

  Ők is minket bíztak meg
  napelem rendszerük megvalósításával

  Név: Pataki Ádám
  Telepítés éve: 2020
  Helyszín: Halásztelek

  Az újépítésű családi ház teljes áram- és fűtésigényét lefedi a 25 db monokristályos panellel és Fronius inverterrel dolgozó rendszer. A napelemeknek köszönhetően már a beköltözés pillanatától kezdve szinte teljes mértékben emissziómentes lett az energiaellátás. 

  Név: Esterházy Miklós iskola
  Telepítés éve: 2019
  Helyszín: Dombóvár

  Számos iskola és kórház tetejére telepítettünk már napelemes rendszert. Ez a néhány tucat modul a szakképző centrum műhelyeinek megújuló áramellátásért felel, és részese annak a 3 db, egyenként 50 kW-os erőműnek, amit a városban építettünk. 

  Név: Jakócs Gábor
  Telepítés éve: 2017
  Helyszín: Isaszeg

  A teljes épület áramellátását a 3 kW-os rendszer biztosítja, melyet Gábor lakástakarékpénztári megtakarításából fedezett. Így egyrész nem kellett hirtelen nagy összeget mozgósítani, másrészt a megspórolt pénzt az otthona fejlesztésére tudta költeni.

  Ügyfeleinkkel közös sikereink

  761 millió Ft

  Megtakarított villamos energia számla

  10.000+ tonna

  Csökkentett CO2 kibocsátás Magyarországon

  5.000+

  Átlagos háztartás éves energiaigénye megtermelve

  Minden

  Szervizhálózattal rendelkező inverter gyártó szerződéses partnerünk

  Legyél Te is aktív szereplője a megújuló energiaforrások használatának!

  Napelem kisokos

  Milyen tényezők befolyásolják a napelemes rendszer által megtermelt energia mennyiségét?

  Egy napelemes rendszer által termelt energia mennyiségét számos tényező befolyásolja. Ezek közül a legfontosabb a beeső napfény intenzitása és időtartama; a panelek tájolása és dőlésszöge; a modulok közelében lévő árnyékot vető tereptárgyak elhelyezkedése, mérete; a modulok típusa, mely meghatározza hatásfokukat és szórt fény hasznosítási képességüket; valamint az inverter hatásfoka.

  Optimális környezeti feltételek mellett, mindössze azáltal, hogy az adott körülményeknek leginkább megfelelő, jól megválasztott eszközöket telepítjük, akár 10-20 %-kal több energiát termelhet a rendszerünk, mely a helyszíni felmérést követő gondos, szakszerű tervezéssel elérhető.

  Van-e jelentősége annak, hogy milyen márkájú eszközöket választunk?

  Igen, van. Egyrészt a napelem modulokat érdemes megbízható, ismert gyártóktól beszerezni, mellyel minimalizálhatjuk az esélyt, hogy a márka esetleges megszűnésével a garancia elvesszen. Másrészt az áramszolgáltatók csak az engedélyezett inverterek listáján szereplő eszköz hálózatra kapcsolását hagyja jóvá. Természetesen cégünk ezeket a szempontokat szem előtt tartva állítja össze a Neked leginkább megfelelő rendszert.

  Milyen élettartammal bírnak a rendszer egyes elemei?

  A napelemek élettartama kifejezetten hosszú, több évtized, melyet bizonyítja a gyártók által a termékeikre vállalt 20-25 év garancia. Továbbá a napelemek a garancia lejárta után is tovább termelik az áramot, nem tartalmaznak semmilyen forgó vagy kopó alkatrészeket. A maximális élettartamra vonatkozóan csak becslést tehetünk, de használatban vannak Európában is a több, mint 30 éve felszerelt napelemes rendszerek is. Az inverterekre a gyártók többsége 5-12 év garanciát vállal, élettartamát tekintve kb. 10-15 évre lehet tervezni, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a 20-30 éves élettartam is elérhető. Fontos megjegyezni, hogy az inverter csere költsége jellemzően nem több, mint egy éves termelés költsége, ugyanakkor a rendszer megtérülése általában 5-9 év között várható.

  Partnereink

  Célunk, hogy a legjobb szolgáltatást kínáljuk ügyfeleinknek. Mindezt csak erős és megbízható partnerekkel érhetjük el, akik számára a minőség elsődleges, ezért:

  • erősítjük partnerségi kapcsolatainkat a szektor legkiemelkedőbb gyártóival, és részt veszünk szakmai találkozókon és továbbképzéseken;
  • minden illetékes hazai villamosenergia-szolgáltatóval aktív kapcsolatban állunk, ügymenetükkel mindig naprakészek vagyunk, hogy a napelemes rendszer engedélyezése a lehető leggyorsabb és leggördülékenyebb legyen.

  Csapatunk így arra koncentrálhat, ami a legfontosabb: a hosszútávon jól működő napelemes rendszerek tervezésére és kivitelezésére, mely ügyfeleink elégedettségének és bizalmának alapja.