Köszönjük jelentkezésed, kérdésed rögzítettük rendszerünkben!

Fontos számunkra, hogy választ adjunk a napelemes rendszerek iránt érdeklődő látogatóink, ügyfeleink minden kérdésére. Kérdésed kollégáink feldolgozzák és rövidesen közzétesszük szakértői válaszunkat GYIK oldalunkon.

Éves elszámolás vagy általány

Amennyiben már felmerült benned egy konkrétabb igény a napelemes rendszer telepítésére, töltsd ki napelemes kalkulátorunkat.

Segítségével pontosabb információt kaphatsz arról, mekkora napelemes rendszerre lehet szükséged, milyen környezettudatos megtakarításokkal számolhatsz, mennyibe kerülhet napelemes rendszered kivitelezése, telepítése.

Töltsd ki napelem kalkulátorunkat és perceken belül megkapod az eredményt!

Cikkajánló

Miből finanszírozhatjuk a napelemeket?

Miből finanszírozhatjuk a napelemeket?

Nem szükségszerű, hogy a napelemek telepítése a családi kasszát megterhelő beruházás legyen, hiszen számtalan erőforrást mozgósíthatunk annak érdekében, hogy zöld energiához jussunk. Mutatjuk a lehetőségeket.
Napelem rendszerek támogatása – mit érdemes tudni róla?

Napelem rendszerek támogatása – mit érdemes tudni róla?

A napelemek egyre népszerűbbek, hiszen lehetővé teszik a saját megújuló energia termelését. A saját energia előállítása vonzó perspektíva, hiszen megvédhet minket az emelkedő energiaárak negatív hatásaitól, de ezen túlmenően a levegőminőségre és éghajlatra gyakorolt hatása sem mellékes. A napelem rendszerek köztudottan nem olcsók, ezért sokak számára csak akkor elérhetőek ha igénybe lehet venni valamilyen támogatást. Lássuk milyen lehetőségek vannak!
Mire jó az egyes napelemes rendszerekhez tartozó akkumulátor?

Mire jó az egyes napelemes rendszerekhez tartozó akkumulátor?

Tudtad, hogy a villamosenergia gazdaságosan maximum mindössze pár napig tárolható? Ezért fontos, hogy tudjuk, potenciálisan mikor és mennyire lehet szükségünk belőle, és ezt az igényt milyen módon biztosíthatjuk magunknak. Így lett az alábbi cikkünk főszereplője az akkumulátor. Fontos tudni, a bruttós elszámolás szerinti beruházásnak az aksi már alapeleme. Az alábbiakban rávilágítunk fontosságára, mindemellett szeretnénk a használatával kapcsolatban is segítséget nyújtani.
Így éri meg igazán elektromos autóra váltani! Autótöltés otthon

Így éri meg igazán elektromos autóra váltani! Autótöltés otthon

Elektromos autód van, vagy most kacérkodsz a vásárlás gondolatával? Egyre szélesebb a környezettudatos, zöld energiát használók, és nem utolsó sorban hosszú távon takarékos módon élők közössége. Örülünk, hogy Te is közéjük tartozol. Az autó töltés módjairól már sokan sokféleképpen írtak. Mi elsősorban arra szeretnénk rávilágítani, miért éri meg előre gondolkodni a napelemes rendszerre vagy éppen elektromos autóra váltáskor, hiszen a kettő együtt szól nagyot igazán.