Napelemes rendszert telepíteni soha nem késő

Egy valóban megtérülő befektetés, amellyel végleg lenullázhatja villanyszámláját.
Most akár vissza nem térítendő állami támogatással!
.

Tudta, hogy most akár 100%-os állami támogatással tud napelemes rendszerbe beruházni? Ha lemaradna a pályázatról, lakás-takarékpénztári megtakarítását is fordíthatja ingatlan fejlesztésre, ezen belül napelemes rendszer telepítésére. 

Miért éri meg napelemes rendszert telepíteni?

Napelemes rendszer állami támogatással?

Olyan hosszútávú befektetésen töröd a fejed, amellyel a fenntartható jövőhöz is hozzájárulsz?

A jelenleg elérhető állami támogatásoknak köszönhetően most igazán megéri zöld technológiába beruházni.

Tudta, hogy most akár 100%-os állami támogatással tud napelemes rendszerbe beruházni? Ha lemaradna a pályázatról, lakás-takarékpénztári megtakarítását is fordíthatja ingatlan fejlesztésre, ezen belül napelemes rendszer telepítésére. 

Miért éri meg családodnak a napelemes rendszer kiépítése?

Értéknövelő eszköz

 • A napelemes rendszer kiépítése növeli az ingatlan értékét.
 • Megújuló energiaforrás használatával javítja otthona energiahatékonyságát.

Költségcsökkentés

 • Saját napelemes rendszerrel csökkentheti rezsiköltségét, hiszen a megtermelt villamos energia révén nincs többé villanyszámlája.

Nyugodtabb jövő

 • Nyugdíjas éveiben nem kell villanyszámlát fizetnie, és nem kell a villamos energia árnövekedésétől tartania.
 • Ráadásul a beruházás megtérülését követően is még évtizedekig jövedelmez.

Kulcsrakész napelemes rendszer néhány lépésben

Ingatlan felmérése, személyes igények megismerése

Minden otthon egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, így testreszabott napelemes rendszer kivitelezéséhez fontos megismernünk ingatlanod pontos adottságait.

Rendszer tervezése, személyre szabott ajánlat elkészítése

A szakértői konzultáció során szerzett információk alapján tervezzük meg azt a napelemes rendszert, amely 100%-ban a Te és otthonod igényeit elégíti ki.

Szerződéskötés, rendszer engedélyeztetése

A napelemes rendszer villamos hálózatra kapcsolásához az áramszolgáltató jóváhagyása is szükséges.

Napelemes rendszer telepítése és üzembe helyezése

Az áramszolgáltatói ügyintézés menetét jól ismerve, nagy gyakorlattal rendelkezünk a telepítés optimális dátumának kijelölésében.

Óracsere, minőségellenőrzés, záró dokumentáció

A napelemes rendszer telepítését követően már csak a kétirányú mérésre alkalmas, ad-vesz mérő beszerelése választ el a megújuló energia termelésétől.

Egy alapos és szakértői felmérést követően, pontosan a körülményekre és az igényeidre tervezett napelemes rendszerrel, akár 5-25% százalékkal több hozamot tudsz elérni. Évente!

Éppen ezért javasoljuk minden Ügyfelünknek a helyszíni szakértői konzultációt, amely során minden részletre kiterjedően, alaposan felmérjük ingatlanodat és megismerjük igényeidet. 

A helyszínen válaszolunk minden felmerülő kérdésedre, legyen szó akár a napelemes rendszer kiépítésének folyamatáról, megtérülési időről, vagy az engedélyeztetés lépéseiről.

Soha nem késő

napelemes rendszerrel kiváltani háztartása villamos energia fogyasztását.

Pályázzon, vagy használja fel megtakarítását hatékonyan és váltson most megújuló energiára! 

Napelemeink 12 év gyártói- és 25 év teljesítmény garanciával rendelkeznek.

A napelemes rendszer részei
és szerepük az energiatermelésben

Vigye az egeret az egyes komponenseket jelölő számokra, hogy többet tudjon meg az eszközökről.

Tegyen egy lépést

a nyugdíjas évek nyugalmának megalapozásához és fejlessze otthonát napelemes rendszerrel!

Minden feladat terhét levesszük az Ön válláról!

Vállaljuk a napelemes rendszer
teljes körű áramszolgáltatói ügyintézését 

A napelemes rendszer villamos hálózatra kapcsolásához az áramszolgáltató jóváhagyása is szükséges. Ez egy háromlépcsős engedélyeztetési folyamat, amelyet az Öntől kapott meghatalmazás birtokában csapatunk elvégez.

Folyamatosan tájékoztatjuk

 Annak érdekében, hogy felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb szakértői választ, a folyamat előrehaladásáról mindig naprakész tájékoztatást kaphasson, személyes kapcsolattartót nevezünk ki az Ön számára, aki személyesen és telefonon vagy emailben is rendelkezésére áll a beruházás során és azt követően.

 

Mindent mi intézünk

A napelemes rendszer beruházással kapcsolatban mindent elintézünk Ön helyett. A helyszíni konzultációtól az anyagbeszerzésen át az utolsó csavar meghúzásáig mindent egy kézből kap meg a Green Geo csapatától. Nincsen egymásra mutogatás, árváltozás, részletekben kiszállított áru. Bízza rendszerét profikra! Értjük a dolgunk.

Jó tudni, 

hogy cégünk 50 millió forint értékhatárig tervezői és kivitelezői felelősség-biztosítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy befektetésed velünk még nagyobb biztonságban van.

Ők is minket bíztak meg
napelem rendszerük megvalósításával

Név: Pataki Ádám
Telepítés éve: 2020
Helyszín: Halásztelek

Az újépítésű családi ház teljes áram- és fűtésigényét fedi le a 25 db monokristályos panellel és Fronius inverterrel dolgozó rendszer. A napelemeknek köszönhetően már a beköltözés pillanatától kezdve szinte teljes mértékben emissziómentes lett az energiaellátás. 

Név: Esterházy Miklós Iskola
Telepítés éve: 2019
Helyszín: Dombóvár

Számos iskola és kórház tetejére telepítettünk már napelemes rendszert. Ez a néhány tucat modul a szakképző centrum műhelyeinek megújuló áramellátásért felel, és részese annak a 3 db egyenként 50 kW-os erőműnek, amit a városban építettünk. 

Név: Jakócs Gábor
Telepítés éve: 2017
Helyszín: Isaszeg

A 3 kW-os napelemes rendszer látja el árammal a teljes épületet, mely Gábor lakástakarékpénztári megtakarításából valósult meg. Így egyrész nem kellett hirtelen nagy összeget mozgósítani, másrészt az évek óta gyűjtögetett pénzt az otthona fejlesztésére tudta költeni.

Csatlakozzon Ön is

elégedett Ügyfeleink köréhez és váltsa ki havi villanyszámláját megújuló energiaforrásból!

Napelemes rendszerét most akár
100%-os állami támogatással is megvásárolhatja!

Miért a GREENGEO-t válassza?

Cégünk legfőbb tevékenysége napelemes rendszerek teljeskörű tervezése és kivitelezése, amely révén aktívan kívánunk közreműködni a megújuló energiaforrások használatának hazai elterjesztésében.

Ügyfélközpontúság

Célunk, hogy teljeskörű és gördülékeny ügyintézést biztosítsunk számodra a kapcsolatfelvételtől a napelemes rendszer üzembe helyezéséig. Annak érdekében, hogy felmerülő kérdéseidre a lehető leghamarabb szakértői választ,  a folyamat előrehaladásáról mindig naprakész tájékoztatást kaphass, személyes kapcsolattartót nevezünk ki számodra.  

Egyedi igényekre tervezett rendszerek

Előre elkészített sablon tervek helyett, minden esetben Ügyfeleink egyedi igényét körültekintően felmérve készítjük el ajánlatainkat és rendszer terveinket, így megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy a legoptimálisabb megoldást javasoljuk számukra. Rendszeres szakmai képzések és gyártói kapcsolataink révén pedig mindig naprakészek vagyunk a legújabb technológiák terén is.

Megbízhatóság, szakértelem 

A minket megkeresők számottevő része korábbi Ügyfeleink ajánlása révén választ minket. Számunkra ez a legmeggyőzőbb visszajelzés napelemes rendszereink és szolgáltatásunk minőségéről.
Az elmúlt évek során számos napelemes rendszert építettünk ki a kétfős háztartásra szabott mérettől az óvodán át a gyártócsarnokra méretezett rendszerig ügyfeleink maximális elégedettsége mellett. Minden megrendelőnk rendelkezésére állunk nemcsak a rendszer tervezése és telepítése során, de a beüzemelést követően is. Telefonszámaink cégünk indulása óta változatlanok.

Teljeskörű szolgáltatás

Mi nem alvállalkozóként dolgozunk, és nem szervezzük ki a kivitelezési munkálatokat. Az igények felmérésétől a tervezésen és engedélyeztetésen át a napelem rendszer üzembe helyezéséig minden részfolyamatot mi magunk végzünk. Így tudjuk garantálni, hogy a teljes ügymenet magas színvonalú és gördülékeny legyen.

Partnereink

Minőségi munkánk, magas színvonalon nyújtott szolgáltatásaink és Ügyfeleink elégedettségének elengedhetetlen feltétele, hogy olyan megbízható, már bizonyított partnerekkel dolgozzunk együtt, akik eszközeit, megoldásait nyugodt szívvel ajánljuk neked is.

Ügyfeleinknek köszönhető közös sikereink

761 millió Ft

Eddig megtakarított villamos energia értéke

>10.000 tonna

Hazánk szén-dioxid kibocsátásának csökkentése

>5.000

Átlagos háztartás villamosenergia igénye fedezve

Minden

Szervízhálózattal rendelkező inverter gyártó szerződéses partnerünk

Legyen Ön is aktív szereplője a megújuló energiaforrások használatának!

Napelem kisokos

Tud-e kárt okozni a napelem modulokban a jégeső?

A napelem modulok ellenállnak az Európában “szokványos” jégesőknek, azaz a néhány cm átmérőjű jég nem okozhat kárt a strapabíró üveglapokban (erre a gyártók garanciát is vállalnak), ugyanakkor nem árt számolnunk az extrém időjárási jelenségekkel, amelyek által esetlegesen okozott anyagi kár ellen az épület/lakás biztosításának a napelemekre történő kiterjesztésével készülhetünk fel.

Ideálisak-e hazánk adottságai a napelemmel történő energiatermeléshez?

Hazánk adottságai a napenergia-hasznosítás szempontjából kedvezőbbek, mint sok európai országé: az évi napsütéses órák száma átlagosan 2000, a beeső napsugárzás éves összege pedig 1300 kWh/m2. Az érkező napsugárzás szempontjából legkedvezőbb adottságokkal az Alföld bír, az északi és nyugati határ menti területek mérsékelten jók. Érdemes elgondolkoznunk azon, hogy az ország területére éves szinten napsugárzás formájában érkező napenergia közel 400-szorosa az éves energia felhasználásunknak.

A technológiai fejlődésnek köszönhetően a napelemes rendszerek hatásfoka és ára is egyre kedvezőbb. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) adatai szerint a napenergiát hasznosító háztartási méretű kiserőművek teljesítménye 2008-tól 2013-ig, azaz mindössze öt év alatt közel 86-szorosára nőtt országos szinten (363 kW beépített teljesítményről 31 120 kW-ra).

Milyen tetőre szerelhetők fel a napelemek?

A napelemes modulok valamennyi tetőtípusra felszerelhetők, hiszen a tartószerkezet felszerelése nem igényli a szerkezet megbontását.

Elbírja-e a tetőm a napelem modulok súlyát?

A tetőket úgy tervezik, hogy a vastag hótakarót is biztonsággal elbírják. A napelem modulok tömege ehhez képest jóval kisebb, valamint nagy felületen oszlik el (kb. 15-20 kg/m2), így nem veszélyezteti a tetőszerkezet stabilitását.

Válassza a GREENGEO-t napelemes rendszere telepítéséhez!

 • Gyors megvalósítás
 • Magas minőség
 • Szakértői tanácsadás
 • Testreszabott megoldások
 • Teljes körű ügyintézés
 • Folyamatos kapcsolattartás
 • Hosszú távon a legkedvezőbb árak

  Finanszírozás módja
  Rendelkezik elektromos autóval?

  Copyright 2021 Green Geo Hungary Kft. Minden jog fenntartva!

  Készítette: